Tisková zpráva - Letadlo přistálo v areálu dopravního podniku

19.02.2014 15:11

Letadlo přistálo v areálu dopravního podniku – přímo na střeše trolejbusu!

Střecha trolejbusu se stala přistávací dráhou malého letadla přímo v areálu dopravního podniku města Pardubic. Jednalo se o model motorového kluzáku. Letadlo naštěstí nezpůsobilo žádné zranění ani škody na vozidlech. Situace přítomné spíše pobavila. „Přistávací dráhu zatím v areálu podniku nemáme“ smáli se zúčastnění.  Po majiteli jsme pátrali i na facebookovém profilu Dopravního podniku města Pardubic, který najdete na adrese www.facebook.com/DPMPas . Majitel, který se již přihlásil, zpočátku ani netušil, kam se mu rádiově řízený model zatoulal. Příště by si ale měl letovou trasu lépe naplánovat.

Jitka Malinská

DPMP a.s.

Stáhnout tiskovou zprávu (0.03 MB)

Uzavírka části Gorkého ulice

18. 02. 2020

v termínu od 2.3. do 29.3.2020 bude uzavřena Gorkého ul. od okružní křižovatky s ul. Čs. armády po náměstí Dukelských hrdinů.
Spoje linky č. 6 budou obousměrně vedeny odklonem ul. Čs. armády a Jilemnického ul. Na odklonové trase obslouží zastávku Jilemnického. Výchozí zastávka Dukla, náměstí bude přemístěna na protější stranu komunikace do zálivu před pekárnu Hrubý.
Spoje linky č. 10 budou obousměrně vedeny odklonem ul. Čs. armády a Teplého ul. Na odklonové trase obslouží zastávku Teplého.
Zastávka Dukla, u náměstí nebude v obou směrech po dobu uzavírky obsluhována!

Částečná uzavírka Dělnické ulice

04. 02. 2020

z důvodu jednosměrné uzavírky Dělnické ul. budou všechny spoje linky č. 12 ve směru do Pardubic od 17.2. do 17.5.2020 vedeny odklonem Průmyslovou ul. a obslouží zastávku Černá za Bory, pošta jako náhradní za zastávky Černá za Bory, Dělnická a Černá za Bory, mlékárny.
Spoje ve směru do Černé za Bory budou vedeny po své trase a obslouží stávající zastávky.

Úvodní strana O nás Pro média Tiskové zprávy Tisková zpráva - Letadlo přistálo v areálu dopravního podniku