Loď Arnošt z Pardubic 30. května vyplouvá do další letní sezóny pod vlajkou Dopravního podniku města Pardubic a.s

25.05.2020 20:13

V Pardubicích 25. května 2020

Loď Arnošt z Pardubic 30. května vyplouvá do další letní sezóny pod vlajkou
Dopravního podniku města Pardubic a.s

V sobotu 30. května 2020 zahajuje restaurační a výletní loď Arnošt z Pardubic pravidelné plavby podle letního jízdního řádu. Během letní sezóny se mohou zájemci těšit nejen na samotnou plavbu, ale i nejrůznější akce, které se na lodi uskuteční. Tradičně to budou oblíbené pirátské plavby, plavby se středověkými řemesly, s ochutnávkou vín a koncerty nejrůznějších kapel.

Loď se vydává z domovského přístaviště za enteria arenou směrem na Brozany, Kunětice nebo na Srnojedy. Plavba je atraktivním zážitkem nejen pro jednotlivce, ale vzhledem k zázemí v podobě restaurace, je vhodná také pro nejrůznější soukromé a firemní akce. Podrobné informace najedete na www.lod.cz

Jitka Malinská, DPMP a.s.

Kontakt: Jitka Malinská, tisková mluvčí DPMP a.s.

Tel.: +420 466 899 299, GSM: +420 775 265 065, e-mail: jitkam@dpmp.cz

Historická vozidla počtvrté

07. 08. 2020

V neděli 16.8.2020 proběhne už čtvrtý díl našich rozložených oslav 70 let DPMP jinak. Nasazen bude trolejbus Škoda 14Tr08 na lince 2 a autobus Karosa B731 na lince 8.

Tentokrát se jízdy konají pouze v neděli!

Kompletní jízdní řády a další informace najdete na příslušné stránce.

Uzavírka Palackého ulice 15. a 16.8.2020

06. 08. 2020

o víkendu 15.8. - 16.8.2020 bude z důvodu překopu vozovky uzavřena Palackého ul. mezi hypermarkety Albert a Lidl. Po dobu uzavírky byla přijata následující opatření:

Spoje linky č. 8, 23, 88 a 90 budou ze zastávky Závodiště vedeny odklonem Teplého ul., tř. 17. listopadu a Palackého ul. do zastávky Hl. nádraží a dále ve své trase. Zastávka Nadjezd Paramo bude zrušena. Na odklonové trase spoje neobslouží zastávky MHD.

Spoje linky č. 10 budou vedeny odklonem ze zastávky Dukla, u náměstí Teplého ul., tř. 17. listopadu a Palackého ul. do zastávky Hl. nádraží a dále ve své trase. Zastávka Nadjezd Paramo bude zrušena. Na odklonové trase spoje obslouží zastávku Teplého jako náhradní za zastávku Dopravní podnik.

Spoje linky č. 9899 budou vedeny odklonem ze zastávky Dukla, vozovna Teplého ul., tř. 17. listopadu a Palackého ul. do zastávky Hl. nádraží a dále ve své trase. Na odklonové trase spoje neobslouží zastávky MHD.

Úvodní strana O nás Pro média Tiskové zprávy Loď Arnošt z Pardubic 30. května vyplouvá do další letní sezóny pod...